Residentie Le Val D'Eugène

c a

Beschrijving van alle percelen

  • beschikbare appartementen

  • Terras van

f

Presentatie van het project

Het residentieproject Le Val d´Eugène is gelegen aan de ingang van de gemeente Court-Saint-Etienne, rue Defalque. Deze nieuwe woonruimte, genesteld in weelderig groen, past bijzonder goed in de omgeving. Het biedt een adembenemend uitzicht over de groene valleien van Waals-Brabant en biedt vele mogelijkheden, zowel op het gebied van erfgoed, geschiedenis en cultuur als op het gebied van levenskwaliteit. Voorzien van openbaar vervoer en gelegen in de directe nabijheid van grote uitvalswegen, is de ruimte zeer goed bereikbaar en bovendien relatief dichtbij alle voorzieningen (winkels, apparatuur, etc.). Ten slotte maakt de residentie Le Val d'Eugène, zowel wat betreft het ontwerp als de keuze van de gebruikte materialen en technieken, deel uit van een resoluut duurzame aanpak.

Een woord van de architect

Het project maakt deel uit van een verkavelingsvergunning waarvan de stedenbouwkundige voorschriften werden opgesteld om een ​​harmonieus geheel te creëren aan de ingang van de stad Court-Saint-Etienne. De architectonische uitdrukking maakt gebruik van de codes van traditionele constructies. Door zijn volume, door de materiaalkeuze en door de verhoudingen van de openingen, zal het project integreren in zijn omgeving en de lokale architectuur. De appartementen zijn ontworpen om aangename leefruimtes te bieden, badend in het licht en genietend van goed zonlicht. Elke accommodatie heeft een buitenruimte

De woningtypes

Kamers Oppervlakte (vanaf) Prijs* (vanaf) Details en plannen

Studio

54m2

180.000 €

Neem contact op

1 slaapkamer

64m2

215.000 €

Neem contact op

2 slaapkamers

83m2

269.000 €

Neem contact op

3 slaapkamers

110m2

339.000 €

Neem contact op

Penthouse 2 slaapkamers

97m2

349.000 €

Neem contact op

Penthouse 3 slaapkamers

146m2

465.000 €

Neem contact op

*Prijzen uitgedrukt excl. taksen, excl. bijgebouwen (parking, kelders, enz.). Elk appartement moet worden verkocht met een minimum parkeerplaats en kelder.
*Prijzen uitgedrukt op basis van de prijslijst van kracht op 25/10/2021 afhankelijk van de beschikbare voorraden.

Voordelen

  • Nieuwe wijk
  • Helderheid van behuizing
  • Groene buitenruimtes
  • Snelle toegang tot hoofdassen
  • Uitzicht op de groene valleien
  • Nette en aanpasbare afwerkingen
  • Prachtige interieurvolumes

Door op deze website te blijven, stemt u in met het gebruik van cookies, het bieden van gepersonaliseerde diensten en aanbiedingen op basis van uw interesses.

Accepteren | Cookies instellen