Corporate

Vastgoedeigenaar worden, het is een mooi project.

U moet sereen kunnen kiezen, de tijd hebben om na te denken en concrete antwoorden krijgen op uw vragen. Bij Bouygues Immobilier hebben we dat goed begrepen. We schenken veel aandacht aan het nakomen van onze engagementen en maken er een erezaak van dat u tevreden bent. Voor ons begint een vertrouwensrelatie met een persoonlijke band. We zijn er voor u, bij elke stap in uw vastgoedproject. Bouygues Immobilier, veel meer voor u.

Over Bouygues Immobilier Belgium

Bouygues Immobilier Belgium is het Belgische filiaal van Bouygues Immobilier nv. Die vastgoedpromotor is sinds 2004 gevestigd in Brussel en is actief in de bouw en verkoop op plan van appartementsgebouwen. Intussen heeft Bouygues Immobilier Belgium al meer dan 1.300 woningen verkocht. Die onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit – zowel op het vlak van afwerking als van energie- en akoestische prestaties – in een aantrekkelijke prijsklasse. De laatste jaren verkoopt Bouygues Immobilier Belgium rond de 200 appartementen per jaar. Vandaag heeft het bedrijf een twintigtal medewerkers in dienst.

Door op deze website te blijven, stemt u in met het gebruik van cookies, het bieden van gepersonaliseerde diensten en aanbiedingen op basis van uw interesses.

Accepteren | Cookies instellen