DAGELIJKS COMFORT EN DUURZAME BESPARING

Wat een duurzaam nieuwbouwappartement in het dagelijkse leven onderscheidt is in de eerste plaats het comfort. In de winter zijn er geen koude zones. De warmte wordt optimaal verspreid, met weinig verlies. In de zomer is men beter beschermd tegen de indringende warmte. Het gebruik van duurzame materialen laat niet enkel toe te besparen op energie, maar ook op onderhoud.

In uw woning heerst rust, dankzij akoestische isolatie aangepast aan de woonomgeving en beveiligde toegang tot de residentie. Personen met beperkte mobiliteit hebben gemakkelijk toegang.

Ligging, orientatie, verdieping, aantal slaapkamers... in ons aanbod vindt u ruime keuze en mogelijkheden. Om helemaal aan uw behoeften en voorkeuren te voldoen kiest u uit een ruim gamma van afwerkingsmogelijkheden. U personaliseert uw woning door uw keuze van toestellen, afwerking,...

Wilt u zeker te zijn om de beste woning in een residentie te kunnen kiezen? Blijf dan op de hoogte van onze komende projecten door u te schrijven voor onze avant-premieres. (klik hier om u in te schrijven

 

Door op deze website te blijven, stemt u in met het gebruik van cookies, het bieden van gepersonaliseerde diensten en aanbiedingen op basis van uw interesses.

Accepteren | Cookies instellen